کلاس های درس در دوران پساکرونا

کلاس های درس در دوران پساکرونا

در دوران بیماری کرونا یا کوید 19، که بیماری وحشتناکی است، روش های تدریس کلاً متفاوت شده است، که این روش ها برای دانشجویان، دانش آموزان و هر فرد دیگری ممکن است سخت باشد چون استفاده از لپ تاپ، تلفن همراه و کامپیوتر به چشم ها، گردن و ستون فقرات این افراد آسیب می رساند اما در حال حاضر چارۀ دیگری نداریم. حال ما می خواهیم بدانیم، کلاس های درس در دوران پساکرونا ، چگونه برگزار خواهد شد.

در اینجا دو روش تدریس وجود دارد، یکی ترکیبی و دیگری معکوس که توضیح داده می شوند.

در روش ترکیبی فرض کنید شما کلاس زبان انگلیسی دارید، باید با این روش کنار بیایید چون این روش ترکیبی از روش حضور در کلاس و روش آموزش آنلاین است. البته این روش مزایای زیادی دارد چون در کلاس زبان انگلیسی شما هم می توانید با استاد خود به صورت حضوری ارتباط داشته باشید و هم در خانه به صورت آنلاین. به این ترتیب شما می توانید از هر دو روش استفاده کنید و زبان انگلیسی خود را تقویت کنید. البته باید بدانید که این روش در دوران پساکرونا، با استقبال زیادی رو به رو خواهد شد. چون مزایای آن از روش معکوس بیشتر است و کاربردهای بهتری دارد.

کلاس درس معکوس، یا وارونه یکی از روش‌های آموزشی ترکیبی است که در سال‌های اخیر، توجه کارشناسان تعلیم و تربیت را به خود جلب کرده است. در این شیوه، محتوای درس به شکل الکترونیکی، تولید می‌شود و قبل از کلاس درس، از طریق بسترهای مجازی در اختیار فراگیران قرار می‌گیرد. فراگیران پس از دریافت محتوای درس، در کلاس درس، حاضر می‌شوند و درباب محورهای درس به بحث و گفتگو و همچنین انجام فعالیت و تمرین می‌پردازند. مطالعات انجام شده در کشورهای مختلف ثابت کرده است، که  اجرای کلاس درس به شیوه معکوس، تا اندازۀ زیادی عملکرد فراگیران در مقاطع گوناگون تحصیلی را افزایش می‌دهد.


در مقالۀ انگلیسی خواندم که، شهردار ایالت کالیفرنیا و نیویورک، به این نتیجه رسیده اند، که پس از پایان بیماری کرونا، شکل مدرسه ها و دانشگاه ها را عوض کنند و برای کودکان و دانشجویان، مواردی قرار دهند که برای آنها مفید باشد، و دوران خسته کننده کرونا، را با آن به پایان برسانند. در دوران پساکرونا، کلاس های درس باید در فضای باز تشکیل شوند و به طبع شکل کلاس ها باید تغییر کند.

به همین دلیل شهردار ایالت نیویورک و کالیفرنیا به معماران دستور داده اند که کلاس های درس را با ایوان طراحی کنند و این ایوان باید به راهروی مدرسه یا دانشگاه وصل باشد. معماران شرکت، کوپر روبرتسون، یک شرکت معماری معروف در نیویورک، توصیه کرده اند که کلاس های درس، چه در دانشگاه چه در مدرسه یا کالج، باید دارای تهویه هوا باشد و محیط دانشگاه، مدرسه، یا کالج باید دارای فضای سبز کافی باشد.

دوران پساکرونا

کلاس های درس در دوران پساکرونا

بیشتر دانش آموزان و دانشجویان ما به ویژه، آنهایی که زبان انگلیسی، مطالعه می کنند باید بدانند که در نهایت این ویروس نابود خواهد شد و روش های سنتی آموزش دوباره برپا خواهد شد پس عادت کردن به روش های مجازی و  آزمون های آنلاین خوب است اما همیشگی نیست البته این روش های آموزشی، برای همه خوب است و باعث پیشرفت دانشجو و دانش آموزان می شود. دانشجو و دانش آموز باید بداند که در هر صورت روش های سنتی تدریس و حضور در کلاس می تواند به آموزش آنها، به خصوص در زبان انگلیسی، بیشتر کمک کند.


یک استاد دانشگاه واشنگتن دی سی، در مصاحبه ای بیان کرده است که آموزش عالی و کلاس های درس در دوران پساکرونا ، تغییرات عظیمی خواهد کرد و این تغییرات شامل موارد زیر است:

اول دانشجویان می خواهند، منابع خود را به صورت آنلاین دریافت کنند، اگر دربارۀ زبان انگلیسی باشد، به طبع منابع درسی آنها، تغییر شکل خواهند داد و از کتاب کاغذی به کتاب الکترونیکی تغییر خواهند کرد. همچنین این استاد، بیان می کند که هیچ جامعه ای فراتر از اندیشۀ معلمانش رشد نخواهد کرد و جامعۀ توسعه یافته، مرهون نیروهای توسعه یافته است.

البته در کشور ما، به دلیل پهنای باند ضعیف و مشکلات اینترنتی، شاید این موضوع، جای بحث داشته باشد، و آموزش های عالی، یا دبیرستان، یا ابتدایی به شکل مطلوب و در حد کشورهای آمریکای شمالی یا اروپایی نباشد، اما در کشور ما نیز این موضوع قابل اجرا شدن است. البته به گفتۀ وزیر علوم، آقای منصور غلامی، ما در حال توسعۀ فناوری و پهنای باند اینترنت هستیم تا پس از پایان این بیماری منحوس، بتوانیم به دانش آموزان، دانشجویان، خدمات لازم را به وسیلۀ اینترنت اعطا کنیم. اگر این دانشجویان در حوزۀ زبان انگلیسی، فعالیت می کنند، دانشگاه یا مدرسه، باید منابع را برای آنها تهیه کنند.

همچنین به نقل از یک منبع خارجی در دوران پساکرونا، دانشگاه ها می توانند، همکاری بین المللی داشته باشند، به این ترتیب، دانشگاه ها می توانند مطالب خود را به صورت الکترونیکی با هم مبادله کنند و تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و به این ترتیب رشد آموزشی و سواد اطلاعاتی در کل جهان بیشتر می شود.

 

ما در اساتیدآنلاین، برای یادگیری بهتر و در راستای ارتقای علمی جامعه، بستر های آموزش آنلاین را در اختیار شما قرار می دهیم. برای اطلاعات بیشتر با شماره 71057276-021 تماس حاصل فرمایید.

 

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
چطور واژگان جدید را حین آموزش زبان حفظ کنیم؟

چطور واژگان جدید را حین آموزش زبان حفظ کنیم؟

یادگیری یک زبان جدید سرگرم کننده است، البته به جز بخش یادگیری واژگان. همیشه کلماتی هستند که با وجود تلاش…

بیشتر بخوانید
کلاس آنلاین زبان انگلیسی

چگونه کلاس آنلاین زبان انگلیسی برگزار کنیم؟

در دنیایی که حتی عطاری ها هم آنلاین شده اند برگزاری کلاس آنلاین زبان انگلیسی چیزی بیش از یک ضرورت…

بیشتر بخوانید
سیستم آموزش آنلاین

نگاهی به سیستم آموزش آنلاین در ایران و جهان

سیستم آموزش آنلاین در مقایسه با آموزش سنتی سیستمی تقریبا نوپا در آموزش جهانی به شمار می آید. این سیستم…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

question