راهنمای تحصیل در ارمنستان ۲۰۲۱

تحصیل در ارمنستان

تحصیل در ارمنستان به دلیل نزدیک بودن به ایران و هزینه های بسیار پایین زندگی برای بسیاری از دانشجویان ایرانی جذاب است.

ارمنستان کشوری محصور در خشکی در قفقاز جنوبی واقع در جنوب غربی آسیا است. این کشور از شمال با گرجستان، از شرق با آذربایجان، از جنوب با ایران و از غرب با ترکیه مرز مشترک دارد. پایتخت این کشور، ایروان و زبان رسمی آن ارمنی است.

جمعیت این کشور در حدود 3 میلیون نفر است. ارمنستان اولین کشوری بود که در اوایل قرن چهارم میلادی، مسیحیت را به عنوان دین رسمی خود پذیرفت و کلیسای آن کاملاً خودمختار و متفاوت با کلیساهای دیگر در جهان است.

گردشگری یکی از منابع اصلی درآمد کشور ارمنستان است که نقش مهمی در اقتصاد ارمنستان ایفا می‌کند. در سال‌های اخیر، ورود گردشگران خارجی به این کشور افزایش داشته‌است.

حروف خط ارمنی نخستین بار به کوشش و مجاهدت یک روحانی ارمنی به نام مسروب ماشتوتس، که با زبان‌های یونانی و زبان پارتی و ساسانی آشنایی کامل داشت، اختراع شد.

تحصیل در ارمنستان

از سال 1919 اولین قدم های تاسیس دانشگاه دولتی ایروان برداشته شد. اما پس از مدت ها که با نامها و مدیریت های متفاوتی کار میکرد عاقبت در سال 1923 دانشگاه دولتی ایروان نام گرفت و بطور رسمی در ابعاد وسیع یک دانشگاه کار خود را آغاز کرد.

بعد از گذشت بیش از 90 سال، این دانشگاه درحال حاضر دانشکده های فراوانی دارد که هر کدام رشته‌های تحصیلی گوناگونی را آموزش می دهند.

موسسات آموزش عالی برای تحصیل در ارمنستان عبارتند از:

  • دانشگاه: تحصیلات عالی و تحصیلات تکمیلی را در زمینه های مختلف ارائه می دهند.
  • موسسات آموزش عالی: برنامه های تحصیلی تخصصی، تحصیلات تکمیلی و تحقیقات علمی را در تعدادی از شاخه های علمی، اقتصادی و فرهنگی اجرا می کنند.
  • آکادمی های آموزشی: با هدف توسعه آموزش و پرورش، علم، فناوری و فرهنگ در یک حوزه فردی هستند.
  • سالن های کنسرت: متخصصین در زمینه موسیقی را آماده می کنند، برنامه های تحصیلات تکمیلی و برنامه های آکادمیک را ارائه می دهند.
  • موسسات آموزش عالی ایالتی: نهاد های دولتی قانونی مستقل و غیر انتفاعی هستند که دارایی، اختصاص داده شده به آنها را با توجه به مأموریت و سیاست های آنها که توسط دولت طراحی شده اند، مدیریت می کنند.

دانشجویان فراوانی برای تحصیل پزشکی و دندانپزشکی از ایران راهی ارمنستان می شوند. با این حال در حال حاضر هیچ کدام از مراکز آموزشی کشور ارمنستان در رشته های پزشکی و دندانپزشکی مورد تائید کشور ایران نیست.

مهاجرت تحصیلی به ارمنستان

مهاجرت تحصیلی به ارمنستان در مقطع کارشناسی

مهاجرت تحصیلی به ارمنستان در مقطع کارشناسی 4 سال به طول می انجامد. . افرادی که متقاضی ورود به این مقطع هستند می بایستی مدرک ۱۲ سال تحصیل را داشته باشند. تحصیل در دانشگاه های دولتی به زبان ارمنی است اما تحصیل در دانشگاه های خصوصی به زبان انگلیسی و روسی است.

برای تحصیل به زبان انگلیسی باید آیلتس 6 یا معادل آن در تافل را ارئه دهید. نتایج یادگیری دانشجویان از طریق مجموعه ای از امتحانات و آزمون های شفاهی و کتبی ارزیابی می شود. در سیستم آموزشی کشور ارمنستان به مقطع کارشناسی Bakalau گفته می شود.

مهاجرت تحصیلی به ارمنستان در مقطع کارشناسی ارشد

دوره تحصیلات کارشناسی ارشد در کشور ارمنستان دو ساله است. در نظام آموزشی این کشور به مقطع فوق لیسانس Magister گفته می شود. در مقطع کارشناسی ارشد، دانشجویان برای تایید مدرک تحصیلی خود باید یک مقاله علمی به نام خود را منتشر کنند.

در این مقطع نیز دوره ها به سه زبان ارمنی، روسی و انگلیسی ارائه می شود.

در صورتی که دانشگاه انتخابی شما برنامه آموزشی اش به زبان انگلیسی باشد شما باید مدرک آیلس 6.5 را ارائه دهید. دانشجویان بین المللی این اجازه را دارند که برای تامین هزینه های زندگی خود در حدود 20 ساعت در هفته به طور پاره وقت کار کنند.

مهاجرت تحصیلی به ارمنستان در مقطع دکترا

از الزامات ویزای تحصیلی ارمنستان ارایه مدرک زبان آیلتس 7 است. دانشجویانی که مقطع کارشناسی ارشد را در کشور ارمنستان سپری کرده باشند، می توانند تحصیلات در مقطع دکترا را بصورت رایگان سپری کنند. دانشجویان بین المللی که به صورت مستقیم برای تحصیل در ارمنستان و مقطع دکترا اقدام می نمایند باید در ابتدای کار نظر یک استاد راهنما را جلب کنند. دوره های دکترا در کشور ارمنستان به صورت معمول بین ۴ تا ۶ سال به طول می انجامد.

دانشجویان در حین تحصیل در ارمنستان می توانند به صورت پاره وقت مشغول به کار باشند. دانشجویان متناسب با مقطع تحصیلی بین ۱۰ تا ۳۰ ساعت در هفته اجازه کار دانشجویی خواهند داشت.

بورسیه تحصیلی

اصولاً بورسیه تحصیلی به افرادی تعلق می گیرد که از لحاظ علمی و تحصیلی در سطح مطلوب و ممتازی باشند. با توجه به شرایط تحصیلی شما بورسیه تحصیلی می تواند بخشی از هزینه های تحصیل شما را یا تمام هزینه های تحصیل پوشش دهد. داشتن نمرات عالی، رزومه علمی قوی و سطح زبان مناسب از شرایط برخورداری از بورسیه های تحصیلی است.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی

  • گذرنامه یا پاسپورت
  • عکس پاسپورتی
  • مدارک شناسایی
  • کپی آخرین مدرک تحصیل و ریزنمرات
  • نامه پذیرش دانشگاه
  • رزومه تحصیلی
  • اثبات تمکن مالی
  • گواهی سلامت
  • مدرک زبان مرتبط با زبان دوره تحصیلی

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
معرفی بهترین دانشگاه های آلمان: دانشگاه فنی درسدن

معرفی بهترین دانشگاه های آلمان: دانشگاه فنی درسدن

دانشگاه فنی درسدن یا دانشگاه صنعتی درسدن با بیش از ۳۷ هزار دانشجو بزرگترین دانشگاه ایالت زاکسن و یکی از…

بیشتر بخوانید
دانشگاه سالرنو

معرفی بهترین دانشگاه های ایتالیا: دانشگاه سالرنو

دانشگاه سالرنو UNISA یکی از قدیمی ترین دانشگاه های اروپاست. پیشینه ایجاد این دانشگاه به قرن هشتم میلادی باز می…

بیشتر بخوانید
دانشگاه سالنتو

معرفی بهترین دانشگاه های ایتالیا: دانشگاه سالنتو

دانشگاه سالنتو یک دانشگاه دولتی در شهر لچه ایتالیاست. این دانشگاه که تا پیش از این به عنوان دانشگاه لچه…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

question