راهنمای جامع تحصیل در فنلاند ۲۰۲۱

مهاجرت تحصیلی به فنلاند

تحصیل در فنلاند آرزوی بسیاری از دانشجویان در سراسر جهان است. در واقع دانشگاه های فنلاند جزء بهترین دانشگاه های جهان هستند و از این رو سالانه تعداد زیادی دانشجوی خارجی برای تحصیل راهی این کشور زیبا می شوند.

کشور فنلاند در قسمت شمالی اروپا و در منطقه اسکاندیناوی واقع شده است و یکی از مرفه‌ ترین کشور‌های شمالی اروپا است. زبان رایج در این کشور فنلاندی و سوئدی است. با این حال به دلیل سخت بودن زبان فنلاندی مردم تاین کشور به زبان انگلیسی نیز مسلط هستند و تقریباً می توان گفت که زبان انگلیسی زبان دوم مردم فنلاند محسوب می شود.

فنلاند با داشتن آب و هوا و اکوسیستم پاک و سالم و همچنین با بهره گیری از بهترین سیستم آموزش عالی جزو برترین گزینه ها برای زندگی و تحصیل است. کشور فنلاند دارای یکی از بهترین نظام‌ های آموزشی در جهان است. امکان تحصیل در بیش از 100 رشته تحصیلی بین‌ المللی به زبان انگلیسی در دانشگاه های برتر فنلاند وجود دارد. دولت فنلاند برای دانشجویان بین‌المللی امکان استفاده از بورسیه های تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری را فراهم کرده است.

تا سال 2017 تحصیل در فنلاند برای خارجی ها رایگان بود اما با تغییر قوانین هم اکنون تحصیل در این کشور نیازمند پرداخت هزینه است. البته هزینه های تحصیل در فنلاند در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی کمتر است.

همچنین شرایط پذیرش بدون مدرک زبان نیز در صورت داشتن دانش ریاضی در سطح دبیرستان از طریق آزمون آنلاین برای افراد فراهم است. همچنین با تحصیل در کشور فنلاند امکان یادگیری رایگان زبان فنلاندی به صورت همزمان وجود دارد و هرچقدر سطح زبان فنلاندی شما بالاتر رود در سال های تحصیلی بعدی شهریه کمتری پرداخت خواهید کرد.

تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی

تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه های فنلاند به زبان فنلاندی، سوئدی و همچنین در بعضی از دانشگاه به زبان انگلیسی است. تحصیل به زبان فنلاندی رایگان و به زبان انگلیسی نیازمند پرداخت شهریه است. هزینه تحصیل و اعزام دانشجو به فنلاند در مقطع لیسانس به زبان انگلیسی سالیانه 8.000 تا 10.000 یورو است. جهت اخذ پذیرش در این مقطع نیاز به ارائه مدرک زبان ندارید، اما ارائه این مدرک با نمره آیلتس حداقل 6 شانس اخذ پذیرش شما را بالاتر می برد.

دو نوع دانشگاه در فنلاند وجود دارند. دانشگاه های عادی و دانشگاه های پلی تکنیک.

در کشور فنلاند ۱۴ دانشگاه عادی و ۲۴ دانشگاه پلی تکنیک وجود دارد. دانشگاه های پلی تکنیک معمولاً در دوره کارشناسی رشته هایی با زبان انگلیسی نیز ارائه می کنند. مدرک این دانشگاه ها مورد تایید وزارت علوم ایران نیز هست اما برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد باید به دانشگاه های عادی مراجعه کنید. همچنین این دانشگا ها از شما می خواند که تعدادی واحد اضافه را نیز قبل از شروه کارشناسی ارشد بگذرانید.

زبان دانشگاه های عادی فنلاندی است و دانشجویان خارجی باید مدارکی دال بر تسلط بر این زبان ارائه کنند.

مهاجرت تحصیلی به فنلاند در مقطع کارشناسی ارشد

مهاجرت تحصیلی به فنلاند در مقطع کارشناسی ارشد را مناسبی برای تحصیل در این کشور است. تحصیل در این مقطع نیز برای کسانی که به زبان فنلاندی مسلط هستند رایگان است. البته دانشجویان بین المللی می توانند به زبان انگلیسی در اکثر دانشگاه های فنلاند تحصیل داشته باشند. جهت دریافت پذیرش در این مراکز آموزشی ارائه مدرک زبان انگلیسی آیلتس 6.5 الزامی است.

این دوره تحصیلی 1.5 الی 2 سال به طول می انجامد. جهت دریافت پذیرش در این مقطع شخص باید رزومه علمی قوی، مدرک زبان معتبر و همچنین سابقه کاری مرتبط با تحصیلات را ارائه دهد.

در این مقطع دانشجویان می توانند حدود هفته ای 20 ساعت کار دانشجویی داشته باشند.

مهاجرت تحصیلی به فنلاند در مقطع دکترا

همانند اکثر دانشگاه ها و کشورهای پیشرفته، دریافت پذیرش جهت تحصیل در دوره دکتری در فنلاند نیاز مند داشتند شرایط اولیه زیر است:

  • مدرک تحصیلی معتبر در مقطع کارشناسی ارشد
  • مدرک زبان انگلیسی آیلتس با نمره حداقل 7
  • ارائه رزومه علمی و مقالات علمی بین المللی
  • ارائه انگیزه نامه قوی جهت تحصیل در این مقطع

بعد از ارائه این شرایط باید با یک استاد راهنما مکاتبه کرده و از او تایید دریافت کنید. تحصیل در این مقطع معمولا بین 3 الی 5 سال خواهد بود.

مهاجرت تحصیلی به فنلاند

شرایط مهاجرت تحصیلی به فنلاند

در صورتی که برای مدت بیش از 90 روز جهت تحصیل به فنلاند می‌آیید و تابع کشوری غیر از کشورهای اتحادیه اروپا یا کشورهای نوردیک هستید، به اجازه اقامت نیاز دارید. تقاضای اجازه اقامت را باید پیش از این که به فنلاند بیایید انجام دهید.

می توانید بدون نیاز به داشتن اجازه اقامت برای مدت کمتر از 90 روز در فنلاند تحصیل کنید. برای اقامت کمتر از 90 روز ممکن است به ویزا احتیاج داشته باشید.

پیش از این که بتوانید اجازه اقامت بگیرید، باید محل تحصیلی در فنلاند داشته باشید. وقتی که از آموزشگاهی که در فنلاند مستقر است پذیرش گرفتید، می‌توانید درخواست اجازه اقامت کنید.

شرایط کرونا

به یاد داشته باشید تردد از مرزهای فنلاند محدود شده است. در خیلی از کشورها مقررات قرنطینه همچنان اعمال می شود.

برای کسب اطلاعات در مورد تأثیر ویروس کرونا بر روی اجازه اقامت، به صفحه ویروس کرونا و مهاجرت به فنلاند InfoFinland مراجعه کنید.

قبل از اینکه بتوانید اجازه اقامت خود را درخواست کنید، شما بایستی از فنلاند محل تحصیل دریافت کنید. مراکز آموزشی مورد قبول در این خصوص، مراکز آموزشی بعد از اتمام مقطع تحصیلی پایه هستند که از جمله آنها عبارتند از: دانشگاه ها، مدارس عالی و مراکز آموزشی حرفه ای.

محل تحصیل بایستی یکی از شرایط زیر را داشته باشد:

درس‌های شما به کسب حرفه یا مدرک تحصیلی بیانجامد

در برنامه تبادل دانشجویی مابین مراکز آموزشی و یا برنامه های تبادل دانشجویی دیگر شرکت کرده باشید

تحصیلات تکمیلی یا تحصیلات ویژه مربوط به رشته تحصیلی خود را می گذرانید

محل تحصیل را می توان در حین درخواست سرتاسری مدارس، در بهار یا پاییز درخواست کنید. درخواست سرتاسری (yhteishaku) برای بعضی از رشته های تحصیلی در ماه ژانویه است.

بودجه

شما باید پول کافی برای زندگی در فنلاند داشته باشید حداقل به مبلغ 560 یورو در ماه نیاز دارید تا بتوانید به مخارج مسکن، خوراک و بقیه مخارج خود رسیدگی کنید. بنابراین جهت اقامت یک ساله به بودجه معادل 6720 یورو نیاز دارید.

البته ممکن است استثناهایی درخصوص هزینه لازم برای امرار معاش وجود داشته باشد. مثلا اگر مرکز آموزشی برای شما مسکن رایگان و همچنین غذای رایگان تدارک ببیند، در اینصورت به مبلغ پول کمتری برای مصارف زندگی خود نیاز دارید.

مدارک مورد نیاز

مدارک زیر را بایستی پیوست درخواست اجازه اقامت تحصیلی بنمایید:

  • پاسپورت دارای اعتبار
  • عکس پاسپورت (توضیحات لازم در مورد نوع عکس در وب سایت اداره کل مهاجرت یافت می شود)
  • گواهی حضور (مدرک مربوط به اینکه در فنلاند، در یک مرکز آموزشی مورد قبول، دانشجو می باشید)
  • مدارک مربوط به اینکه شما بودجه مقرر شده برای زندگی خود را دارید
  • مدرک بیمه یا کپی کارت درمانی اروپایی
  • مدارک مربوط به شهریه سالیانه پرداخت شده و یا مدرک بورس تحصیلی
  • مدارک فارغ التحصیلی قبلی (شامل دانشجویان مبادله ای و دانشجویانی که تحصیلات آنها منجر به اخذ مدرک تحصیلی می گردد، نمی شود)
  • مدارک کاری احتمالی (شامل دانشجویان مبادله ای و دانشجویانی که تحصیلات آنها منجر به اخذ مدرک تحصیلی می گردد، نمی شود)

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
معرفی بهترین دانشگاه های آلمان: دانشگاه فنی درسدن

معرفی بهترین دانشگاه های آلمان: دانشگاه فنی درسدن

دانشگاه فنی درسدن یا دانشگاه صنعتی درسدن با بیش از ۳۷ هزار دانشجو بزرگترین دانشگاه ایالت زاکسن و یکی از…

بیشتر بخوانید
دانشگاه سالرنو

معرفی بهترین دانشگاه های ایتالیا: دانشگاه سالرنو

دانشگاه سالرنو UNISA یکی از قدیمی ترین دانشگاه های اروپاست. پیشینه ایجاد این دانشگاه به قرن هشتم میلادی باز می…

بیشتر بخوانید
دانشگاه سالنتو

معرفی بهترین دانشگاه های ایتالیا: دانشگاه سالنتو

دانشگاه سالنتو یک دانشگاه دولتی در شهر لچه ایتالیاست. این دانشگاه که تا پیش از این به عنوان دانشگاه لچه…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

question