معرفی ۱۲ دسته از اپلیکیشن های مفید برای دانشجویان

اپلیکیشن های مفید

در این مطلب به معرفی ۱۲ دسته از اپلیکیشن های مفید برای دانشجویان می پردازیم. بسیاری از شما دانشجویان عزیز از اینکه چه دسته بندی هایی برای اپلیکیشن های مفید دانشجویان وجود دارد بی خبر هستید. ما در این مطلب سعی کرده ایم که مفید ترین دسته بندی های اپلیکیشن، که هر دانشجویی به آنها نیاز دارد را برای شما معرفی کنیم و در این دسته بندی ها، بهترین اپلیکیشن ها را معرفی کنیم.

Lecture capture apps ( برنامه ضبط سخنرانی)

درست چند سال پیش دانشجویان برای یادداشت سخنرانی ها نیاز داشتند که آنها را بنویسند، به این ترتیب آنها اطلاعات حیاتی را از دست می دادند و اگر سخنرانی دربارۀ زبان انگلیسی بود که دانشجویان با مشکلات بیشتری مواجه می شدند. اگر دانشجو از کشور دیگری باشد نمی تواند مانند دانشجویان بومی بنویسد و وقتش صرف این می شود که مدام یادداشت هایش را خط بزند و از نو بنویسد.

اگرچه در دانشگاه ها سخنرانی ها را ضبط می کنند اما این کار بسیار هزینه بر است، و دانشگاه نمی تواند به تمام دانشجویان این سخنرانی را بفرستد، چون تعداد دانشجویان زیاد است. برای همین محققان نرم افزاری اختراع کردند که با آن دانشجویان بتوانند در تلفن های همراه خود سخنرانی ها را ضبط کنند و بعد استفاده کنند. نام این نرم افزار در زیر بیان شده است. دانشجو با این نرم افزار می تواند در تلفن همراه خود سخنرانی ها را ضبط کند و همیشه از آنها استفاده کند. به این ترتیب دانشجو می تواند سخنرانی ها را هم به شکل صوتی و تصویری ذخیره کند و از آن استفاده کند. این موضوع به طبیعت هم کمک می کند چون دانشجو کاغذ مصرف نمی کند.

Revision apps (برنامه های تجدید نظر)

این برنامه برای دانشجویانی طراحی شده است که می خواهند در چیزی یا درسی تجدید نظر کنند یا آن را تغییر دهند. این برنامه به دانشجو کمک می کند تا دانشجو بتواند درس هایش را به راحتی بررسی کند و هر جا که لازم باشد آن را تغییر دهد. به این صورت که اگر دانشجو در یک آموزشگاه آنلاین باشد، می تواند درس هایش را بر اساس زمان بندی خود تغییر دهد و هر وقت که توانست سر کلاس حاضر شود.

از دیگر مزیت های این نرم افزار این است که روش یادگیری شما را تغییر می دهد و به شما می آموزد که چه راهی برای یادگیری شما لازم است و آن را پیش روی شما قرار می دهد. مثلا شما در حال یادگیری یک درس در یک موسسه آنلاین هستید، شما می توانید با این نرم افزار مشکلات خود را پیدا کنید، به استاد خود بگویید و استاد شما روی نقطۀ ضعف شما کار می کند.

اپلیکیشن های دانشجویی

 Exam prep apps (برنامه های آمادگی امتحان یا آزمون)

این برنامه برای آزمون های مختلف،‌برای مثال آزمون های MCAT, GMAT, LSAT طراحی شده است. در این برنامه دانشجویان می توانند درس بخوانند، با شبکه های اجتماعی ارتباط برقرار کنند و از آنها نیز درس بیاموزند. همچنین مزیت دیگری که این برنامه دارد این است که دانشجویان می توانند با test-takers (آزمون گیرنده) ارتباط داشته باشند و اگر در آزمون ها خطایی از سوی test-takers صورت گرفته باشد با دانشجو حل می شود.

Student planner apps (برنامه ریزی دانشجو)

این برنامه به این دلیل برای دانشجویان طراحی شده است که دانشجویان بتوانند به طور مرتب برنامه های خود را اجرا کنند و همچنین از کاغذبازی های اداری در این برنامه خبری نیست. به این ترتیب این برنامه به طبیعت کمک می کند و درختان قطع نمی شوند. این برنامه روی تلفن همراه دانشجو قرار دارد و دانشجو تمام کارهای خود را در آن خواهد دید و نیازی نیست برای هر کاری مرتب به دانشگاه برود و از این و آن سوال های تکراری بپرسد.

Bibliography helper apps (برنامۀ کتاب شناسی)

اگر تا به حال وقت خود را صرف نوشتن یک کتاب شناسی عظیم کرده اید، خودتان می دانید که این نگارش چقدر زمان خواهد برد. اما شما با استفاده از برنامۀ EasyBib (برنامه ای به نام راه حل های آسان را امتحان کنید) می توانید تنها با اسکن کردن بارکد کتاب، یک مرجع آموزشی برای دانشجویان فراهم کنید. زمان شما هم تلف نمی شود و شما با این کار به جامعه خدمت بزرگی کرده اید.

Video call apps (برنامه های تماس ویدئویی)

اکثر دانشجویان برای تماس ویدئویی از Skype (یک برنامه برای تماس ویدئویی) یا FaceTime (برنامه ای برای تلفن های هوشمند اپل) استفاده می کنند. اما با پیشرفت تکنولوژی این نرم افزار ها توسعه یافتند و به شکل های دیگری در آمدند. مانند imo and Tango (دو برنامۀ تماس ویدئویی). استفاده از این نرم افزارها به مراتب آسان تر از استفاده از Skype و FaceTime است. زیرا بعضی از افراد تلفن اپل ندارند و نمی توانند از FaceTime استفاده کنند. اما استفاده از imo and Tango برای همه راحت است و این برنامه ها روی همه تلفن های همراه نصب می شوند. شما می توانید از انواع اپلیکیشن های مفیدی که در این دسته بندی وجود دارد بهترین را انتخاب نموده و استفاده نمایید.

Student safety apps (برنامه های ایمنی دانشجو)

دانشجویان به برنامه هایی نیاز دارند که تلفن همراه آنها را از ویروس دور کند. همچنین دانشجو به برنامه هایی نیاز دارد که اگر شب در خیابان بود بتواند به پلیس اطلاع دهد. این برنامه می تواند دانشجویان را از خطرات مصون دارد و به آنها کمک کند که اگر کسی مزاحم آنها شد سریع به پلیس خبر دهند. برای این برنامه ها باید از تکنولوژی تشکر کنیم.

Wake-up apps (برنامه های بیدار کردن دانشجویان)

اگر شما برای مراسم های مختلف در دانشگاه یا کلاس ها معمولاً دیر می کنید، شما به چیزی نیاز دارید که شما را سر وقت بیدار کند. این برنامه هشدار دهنده تنها برای بیداری نیست، بلکه وضعیت آب و هوا و … را نیز نشان می دهد. اگر شما در آب و هوای بدی بودید این برنامه به شما اعلام می کند که شما می توانید امروز به دانشگاه نروید. یا اگر هوا بارانی بود به شما می گوید که با خود چتر بردارید. این اپلیکیشن ها برای من از اپلیکیشن های مفید به حساب می آید!

Responsible-drinking apps

این برنامه شما را کنترل می کند تا بدانید چقدر باید نوشیدنی بخورید حال هر نوشیدنی که باشد. در واقع این برنامه سطح هوشیاری شما را کنترل می کند که آیا می توانید رانندگی کنید یا خیر؟ همچنین موقعیت جغرافیایی شما را تعیین می کند و به شما کمک می کند تا موقعیت خود را پیدا کنید.

Fun fitness apps (برنامه های تناسب اندام سرگرم کننده)

این برنامه برای کسانی مناسب است که به طور مرتب کارهای خسته کننده و تکراری انجام می دهند. در واقع اگر شما در یک آموزشگاه آنلاین هستید و همواره روی صندلی نشسته اید، این برنامه برای شما بسیار مناسب است.  این برنامه شامل رقص زومبا است و شما می توانید در مواقع بیکاری خود با آن برقصید و بدن خود را از کرختی و سستی رها کنید.

Healthy eating apps (برنامه های غذایی سالم)

اگر شما به خوردن غذاهای خوب عادت دارید این برنامه برای شما بسیار مفید است. البته این برنامه با بودجۀ شما هماهنگ است و شما می توانید بر اساس بودجه ای که دارید غذا تهیه کنید و میل کنید. این برنامه از این جهت خوب است که برای شما امکاناتی فراهم می کند تا بتوانید از این رستوران مواد غذایی Rockin Ramen مواد غذایی با تخفیف های بالا خریداری کنید و میل کنید.

Rosetta Stone: Learn English in Context (نرم افزار یادگیری زبان انگلیسی)

اگر شما به دنبال یکی از اپلیکیشن های مفید و منبع انگلیسی قابل اعتماد برای یادگیری زبان هستید این منبع بهترین است و بر روی تلفن همراه شما هم نصب می شود. اگر شما مشکلی داشته باشید این نرم افزار به زبان مادری تان مشکل شما را حل می کند و به شما کمک می کند تا زبان انگلیسی را به خوبی بیاموزید.

ما در اساتیدآنلاین، برای یادگیری بهتر و در راستای ارتقای علمی جامعه، بستر های آموزش آنلاین را در اختیار شما قرار می دهیم. برای اطلاعات بیشتر با شماره 71057276-021 تماس حاصل فرمایید.

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
چطور واژگان جدید را حین آموزش زبان حفظ کنیم؟

چطور واژگان جدید را حین آموزش زبان حفظ کنیم؟

یادگیری یک زبان جدید سرگرم کننده است، البته به جز بخش یادگیری واژگان. همیشه کلماتی هستند که با وجود تلاش…

بیشتر بخوانید
کلاس آنلاین زبان انگلیسی

چگونه کلاس آنلاین زبان انگلیسی برگزار کنیم؟

در دنیایی که حتی عطاری ها هم آنلاین شده اند برگزاری کلاس آنلاین زبان انگلیسی چیزی بیش از یک ضرورت…

بیشتر بخوانید
سیستم آموزش آنلاین

نگاهی به سیستم آموزش آنلاین در ایران و جهان

سیستم آموزش آنلاین در مقایسه با آموزش سنتی سیستمی تقریبا نوپا در آموزش جهانی به شمار می آید. این سیستم…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

question