وضعیت مهاجرت تحصیلی به کانادا و تاثیرات بیماری کرونا

مهاجرت تحصیلی به کانادا

در دوران ویروس کرونا که ویروس بسیار وحشتناکی است، بسیاری از افراد، عزیزان خود را از دست داده اند، ما باید ببینیم دانشجویانی که به مهاجرت تحصیلی به کانادا کرده اند، چگونه با این موضوع کنار آمده اند. این ویروس بر حدود 5 میلیون، دانش آموز و دانشجوی بین المللی تأثیرات مخربی گذاشته است و در کانادا، نخست وزیر این کشور، آقای جاستین ترودو مهاجرت به این کشور، را چه از نظر تحصیلی، یا سایر روش های مهاجرت، محدود کرده است (برگرفته از منبع انگلیسی). شما دانشجوی عزیز یا زبان آموز گرامی، برای آشنایی با قوانین مهاجرت تحصیلی به کانادا ، و یا دیگر روش های مهاجرت به کرونا همراه ما باشید.

کانادا همانند سایر کشورها در تلاش برای متوقف ساختن، شیوع ویروس کرونا تغییرات موقتی، را در مورد سیاست‌های مهاجرتی از جمله ایجاد محدودیت‌های مسافرتی، و بستن مرزهای خود ایجاد کرده است. با این حال اداره مهاجرت، پناهندگان و شهروندی، کانادا IRCC رویکرد بسیار منعطفی را برای پاسخگویی، به نیازهای دانشجویان بین‌المللی و سایر ساکنان موقت و دائمی در این کشور است.

دولت فدرال مجموعه­ ای از اقدامات، را با هدف تسهیل شرایط برای دانشجویان بین‌المللی،که ترم پاییز خود را در دوره های آنلاین در دانشگاه‌ها و کالج‌های کانادا سپری می‌کنند، در دستور کار قرار داده است. پس آنها مجبور نیستند، به ایران بازگردند. اما دربارۀ دیگر دانشجویان قوانینی وضع شده است که به شرح زیر است و از منبع انگلیسی اقتباس شده است.


دانشجویانی که مهاجرت تحصیلی به کانادا می کنند، باید این قوانین را رعایت کنند:

دارای اجازه از کالج مدنظر خود باشند، اگر آن دانشجو در ایالات متحدۀ آمریکا ساکن باشد (شهروند)، نیازی به ویزا ندارد و می تواند به راحتی وارد کانادا شود. اگر دانشجو در کانادا، دچار بیماری کرونا شده باشد نمی تواند به کشور دیگری، حتی کشور خودش، بازگردد.

در واقع همراه با شیوع جهانی ویروس کرونا، بازار جابجایی دانشجویان بین المللی در سراسر دنیا با محدودیت ها و اختلالات فراوانی، مواجه شده است.

مهاجرت تحصیلی

 

 بسیاری از کشورها و اقتصادهای بین المللی در وضعیت مرزهای بسته و یا اعمال  محدودیت در زمینه تردد بین المللی هستند. پاندمی کرونا در 188 کشور دنیا، دانشگاه ها را به تعطیلی کشانده و یا آن‌ها را با تغییرات جدی روبه‌رو کرده است. بر اساس آمار یونسکو در حال حاضر بیش از 1.5 میلیارد دانشجو و دانش‌آموز در دنیا تحت تاثیر، این همه‌گیری قرار گرفته‌اند، که حجمی حدود 91% از دانشجویان و دانش‌آموزان جهان، را تشکیل می‌دهد.

بعد از اعلام بسته شدن مرزهای بین المللی، در بسیاری از کشورهای جهان، به خصوص کشورهای دانشجو پذیر  از جمله آمریکا، کانادا و استرالیا، بسیاری از دانشجویان بین المللی به ویژه، آن دسته از دانشجویانی که در خارج از کشور تحصیل می کنند، در سردرگمی و بلاتکلبفی مانده اند. اما یکی از مشکلات دانشجویان بین المللی، این است که با تعطیلی دانشگاه ها، باید به کشور مقصد خود بازگردند. از دلایل بازگشت این دانشجویان، می توان به این موارد اشاره کرد، آنلاین بودن کلاس ها (که در کشور خودشان هم می توانند کلاس ها آنلاین باشند) بسته شدن مرزها و دوری از خانواده. بازگشت دانشجویان بین المللی، برای کشورهای دانشجو پذیر مانند ایالات متحدۀ آمریکا، کانادا، و کشورهایی اروپایی، به این کشورها آسیب زیادی وارد می کند.

زیرا این کشورها دچار، آسیب اقتصادی زیادی می شوند، و جامعۀ نخبگان را از دست می دهند و در واقع آنها نیروی کار خود را از دست می دهند. بر اساس تحقیقات علمی، در کشور کانادا در سال 2014 میلادی، دانشجویان بین المللی 41 میلیارد دلار، ارز آوری برای این کشور داشته اند (برگرفته از منبع انگلیسی). علاوه بر این بازگشتن این دانشجویان، باعث می شود تا کسب و کارهای این کشورها، تعطیل شود و دچار خسارت مالی زیادی شوند.


بر اساس روزنامۀ واشنگتن پست، کشور کانادا، تاکنون از بازگشت دانشجوهای بین المللی خود، چه در ایران و چه کشورهای دیگر، حدود 10 میلیارد، دلار کانادا، خسارت دیده است. علاوه بر دانشجویان ایرانی، دانشجویان هندی و چینی، نیز از این کشور بازگشته اند که باعث شده است، 6 میلیارد دلار، دیگر نیز به این کشور خسارت وارد شود.

به همین دلیل این کشور، تلاش می کند، تا از خروج دانشجویان خود، جلوگیری کند. چون علاوه بر منافع اقتصادی مانند پرداخت اپلیکیشن فی (یعنی پولی که برای درخواست بورس دانشجو می پردازد) هزینۀ آزمون های تافل ® و آیلتس ® (چون بر خلاف تصور ما این هزینه ها به شرکت ای تی اس ® باز نمی گردد و به دانشگاه ها باز می گردد)و سایر هزینه ها مانند پرداخت هزینۀ خوابگاه و تجهیزات آن، مواد غذایی آن، پول پرداخت کتاب ها (چون در این کشورها کتاب بسیار گران قیمت است) به دانشگاه باز می گردد. به این ترتیب درست است که دانشجو بورس گرفته است اما هزینه های جانبی آن به دانشگاه کمک می کند و دانشگاه در واقع با این هزینه های جانبی، هزینۀ بورس دانشجو را می دهد.

در مجموع بازگشت دانشجویان مهاجر از هر کشوری، برای کشور مقصد که در اینجا کانادا است،دارای خسارت های مالی فراوانی چنان که گفته شده است. البته کشور کانادا،با بازگشت دانشجویان ایرانی خود،از نظر مالی خسارت های فراوانی دیده است و دانشجویان نیز از این موضوع خسارت زیادی دیده اند،چون آنها باید بلیط بخرند و هزینۀ بلیط برای افراد کم در آمد بسیار بالا است. به این ترتیب هم دانشجو آسیب دیده است و هم کشور کانادا.

شما می توانید برای اطلاعات بیشتر، به وب سایت رسمی کشور کانادا مراجعه نمایید.

 

ما در اساتیدآنلاین، برای یادگیری بهتر و در راستای ارتقای علمی جامعه، بستر های آموزش آنلاین را در اختیار شما قرار می دهیم. برای اطلاعات بیشتر با شماره 71057276-021 تماس حاصل فرمایید.

 

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
معرفی بهترین دانشگاه های آلمان: دانشگاه فنی درسدن

معرفی بهترین دانشگاه های آلمان: دانشگاه فنی درسدن

دانشگاه فنی درسدن یا دانشگاه صنعتی درسدن با بیش از ۳۷ هزار دانشجو بزرگترین دانشگاه ایالت زاکسن و یکی از…

بیشتر بخوانید
دانشگاه سالرنو

معرفی بهترین دانشگاه های ایتالیا: دانشگاه سالرنو

دانشگاه سالرنو UNISA یکی از قدیمی ترین دانشگاه های اروپاست. پیشینه ایجاد این دانشگاه به قرن هشتم میلادی باز می…

بیشتر بخوانید
دانشگاه سالنتو

معرفی بهترین دانشگاه های ایتالیا: دانشگاه سالنتو

دانشگاه سالنتو یک دانشگاه دولتی در شهر لچه ایتالیاست. این دانشگاه که تا پیش از این به عنوان دانشگاه لچه…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

question