کاهش هزینه مدارس بعد از آنلاین کردن کلاس ها | آنلاین شدن چقدر به هزینه مدارس کمک کرد؟
کلاس های آنلاین، آنچنان که می دانیم از کلاس های حضوری هزینۀ کمتری دارند چون در این کلاس ها کسی از خانه اش خارج نمی شود، به جای دیگر نمی رود و هزینه هایی مانند پرداخت کرایه تاکسی، تغذیه و … به دانشجو یا هر فردی که مثلا برای آموزش زبان انگلیسی درس می خواند، تحمیل نمی شود و از طرفی ما به طبیعت کمک می کنیم چون باعث آلودگی هوا نمی شویم و درخت ها را به خاطر کتاب های کاغذی قطع نمی کنیم. در ادامه به مساله کاهش هزینه مدارس بعد از آنلاین کردن کلاس ها می پردازیم.
درآمد سالیانه از کلاس های آنلاین در کشور ایالات متحدۀ آمریکا بالغ بر 107 بیلیون دلار است و با شیوع بیماری کرونا این کلاس ها رونق بیشتری یافته اند و کلاس های حضوری کاهش یافته است به این ترتیب، در سال 2020 میلادی، بر اساس گفتۀ روزنامۀ واشنگتن پست که یکی از مهم ترین روزنامه های کشور آمریکا است هزینه ها بالغ بر 100 بیلیون دلار، کاهش پیدا کرده است که این به نفع کشورهای پیشرفته است.
این روزنامه بیان می کند که برای هر استاد دانشگاه در هر ماه باید حدود 4 تا 5 هزار دلار پول پرداخت می شد، اما حالا به یک استاد کلاس آنلاین، 1500 دلار پول پرداخت می شود و هم دانشجو راضی است و هم استاد. که این مبلغ نیمی از آنچه به استاد حضوری، پرداخت می شود است.
البته در برخی از کشورهای دنیا مانند نروژ، فنلاند، سوئد، آلمان، آموزش آنلاین رایگان است و این برای دانشجویان این کشور و حتی دانشجویان خارجی هم بسیار خوب است چون آنها مجبور نیستند هزینه های هنگفتی برای کلاس های آنلاین خود بدهند. به این ترتیب در این کشورها حدود 100 بیلیون یورو در سال، صرفه جویی می شود چون نه حقوق استاد پرداخت می شود نه هزینۀ اینترنت برای آنها حساب می شود، پس این کشورها از نظر آموزش آنلاین در صدر هستند و صرفه جویی بالایی در منابع انسانی و سرمایه های اقتصادی دارند.
کاهش هزینه مدارس بعد از آنلاین کردن کلاس ها
در واقع هزینه کلاس های آنلاین و آموزش های آنلاین در کشور آمریکا، سالیانه بالغ بر 9 هزار دلار برای هر فرد است. اما اکنون که ویروس کرونا، پا به عرصۀ وجود گذاشته است، دولت این کشور، هزینه ها را کاهش داده است، چون به این صورت دانشجویان و فراگیران زیادی را از دست می دهد، و این به ضرر دانشگاه های این کشور است.
بر اساس یک منبع انگلیسی، در کشورهای اروپایی در دوران بیماری کرونا، کلاس های آنلاین و زبان انگلیسی با هزینه های بسیار کم برگزار می شود چون دولت این کشورها سعی دارد، دانشجویان بین المللی خود را حفظ کند، البته این به نفع اوضاع اقتصادی این کشورها هم هست، چون هم در هزینه های حمل و نقل و هم کاغذ، چنانچه پیش از این اشاره شد، صرفه جویی می شود. البته با این کار این کشورها، سالیانه حدود 140 میلیون یورو صرفه جویی می کنند و به محیط زیست هم کمک می کنند.
بر اساس یک پژوهش، نتایج چنین به دست آمده است که برای خانواده های آمریکایی در این دوران (کرونا)، سالیانه حدود 75% صرفه جویی در هزینه های تحصیل شده است که این به صندوق دولت باز می گردد. بر این اساس دولت آمریکا در سال 2020 میلادی، حدود 2 بیلیون دلار صرفه جویی کرده است (به نقل از سی ان بی سی). همین منبع بیان می کند که در سال 2017 دانشجویان که بورس نداشته اند برای دولت آمریکا سالیانه حدود 3 بیلیون دلار ارز آوری داشته اند. اما اکنون با کلاس های آنلاین، این هزینه به یک چهارم کاهش یافته است.
همچنین در کشورهای اروپایی سالیانه دانشجویان بین المللی با بورس یا بدون بورس برای این کشورها حدود 4 بیلیون یورو ارزآوری داشته اند، اما اکنون این درآمد به نصف کاهش پیدا کرده است. البته این به ضرر دولت های اروپایی نیست چون آنها از آزمون های آنلاین و کلاس های آنلاین زبان انگلیسی در آمد خود را جبران می کنند. در هر صورت این کشورها سود خود را برده اند و ضرری بر آنها تحمیل نشده است. چون دانشجویان بین المللی به عنوان نیروی کار در هر حوزه ای مانند زبان انگلیسی، به آنها کمک می کنند و اقتصاد آنها تأمین می شود.
البته باید یادآوری شود که، شرکت های فروش نرم افزارهای آموزش آنلاین یا کلاس های آنلاین، از این وضعیت سود زیادی می برند و مالیات آنها به صندوق دولت کشورها باز می گردد و این به نفع دولت های کشورهای پیشرفته است.
باید ذکر شود که، دانشگاه هاروارد یکی از بهترین و بزرگ ترین و معروف ترین دانشگاه های کشور آمریکادر دوران کرونا کلاس های آنلاین و آزمون های آنلاین خود را به صورت رایگان برگزار کرده است و به این ترتیب به دانشجویان و فراگیران زبان انگلیسی کمک بسیار زیادی کرده است، البته باید ذکر شود که این دانشگاه یک دانشگاه خصوصی است و درآمدهای آن به دولت آمریکا باز می گردد و این به کاهش هزینه های دولتی کمک کرده است.
باید بیان شود که یک دانشجوی بدون بورسیه در کشور آمریکا حداقل سالیانه 30000 دلار پول پرداخت می کند اما اگر این دوره ها به صورت آنلاین باشد یا دربارۀ آموزش زبان انگلیسی باشد این هزینه حداقل 7000 دلار خواهد بود. البته این موضوع به ضرر دولت آمریکا نخواهد بود چون این دولت، پیش از این با هزینه های دیگر مانند اپلیکیشن فی (پولی که برای درخواست برای بورس به دانشگاه پرداخت می شود) هزینۀ آزمون تافل یا آیلتس، چون بر خلاف تصور ما این هزینه، نه برای سازمان ای تی اس ® است نه دانشگاه ها، این هزینه به دولت آمریکا باز می گردد و سایر هزینه هایی که دانشجویان برای ورود به این کشور پرداخت می کنند، مانند هزینه سفارت و … این موضوع را جبران کرده است.
ما در اساتیدآنلاین، برای یادگیری بهتر و در راستای ارتقای علمی جامعه، بستر های آموزش آنلاین را در اختیار شما قرار می دهیم. برای اطلاعات بیشتر با شماره 71057276-021 تماس حاصل فرمایید.