معرفی بهترین دانشگاه های آلمان: دانشگاه فنی دارمشتات

معرفی بهترین دانشگاه های آلمان: دانشگاه فنی دارمشتات

دانشگاه دارمشتات که با نام دانشگاه فنی دارمشتات نیز شناخته می شود یک دانشگاه تحقیقاتی که در سال 1877 میلادی تأسیس شده است. این دانشگاه برای اولین بار در دنیا رشته مهندسی برق را ارائه کرد.

در سال 2004، این دانشگاه اولین دانشگاه آلمانی بود که به عنوان یک دانشگاه خودمختار اعلام شد. دارمشتات همواره یک دانشگاه پیشگام در آلمان بوده است. علوم کامپیوتر، مهندسی برق، هوش مصنوعی، مکاترونیک، انفورماتیک کسب و کار، علوم سیاسی و بسیاری دوره های دیگر اولین بار توسط این دانشگاه در آلمان راه اندازی و معرفی شدند.

این دانشگاه موسس سیلیکون ولی آلمان است. دانشگاه یوهانس گوتنبرگ ماینز، دانشگاه گوته فرانکفورت و دانشگاه فنی دارمشتات با هم دانشگاه‌های راین ماین (RMU) را تشکیل می‌دهند.

 دانشگاه دارمشتات عضو TU9 است، شبکه ای از برجسته ترین دانشگاه های فنی آلمان (دانشگاه های فنی) و شبکه مدیران صنعتی برتر اروپا که امکان تبادل دانشجو بین دانشکده های مهندسی پیشرو را فراهم می کند.

طبق Förderatlas 2018 بنیاد تحقیقات آلمان، این دانشگاه بیشترین تعداد کمک هزینه رقابتی در زمینه علوم کامپیوتر را از بنیاد تحقیقات آلمان دریافت کرده است. 

این دانشگاه به همراه مرکز تحقیقات آلمان برای هوش مصنوعی به عنوان شریک “استراتژی هوش مصنوعی دولت فدرال آلمان (AI)” همکاری می کند. همچنین دانشگاه فنی دارمشتات اداره کننده ATHENE، بزرگترین موسسه تحقیقاتی امنیت سایبری در اروپا است.

از سال 2013، 95 شرکت در مجاورت این دانشگاه تاسیس شده است.

تاریخچه

در 10 اکتبر 1877، لویی چهارم، دوک بزرگ هسن، مدرسه Polytechnische Schule را به Technische Hochschule zu Darmstadt ارتقا داد بدین ترتیب دانشگته دارمشتات فعالیت خود را از همان سال آغاز کرد. در سال 1899، Technische Hochschule Darmstadt حق اعطای مدرک دکترا را دریافت کرد. 

در سال های 1881 تا 1882 میلادی تعداد دانشجویان چنان کم بود که امکان تعطیلی دانشگاه وجود داشت. در این شرایط دشوار، دولت محلی و دانشگاه تصمیم شجاعانه ای گرفتند تا اولین کرسی مهندسی برق را در سراسر جهان راه اندازی کنند. بدین ترتیب دانشکده مهندسی برق به عنوان ششمین دانشکده این دانشگاه شروع به فعالیت کرد. این سیاست آینده‌نگرانه، راه را برای دارمشتات هموار کرد تا جایگاهی پیشرو در زمینه مهندسی برق به دست آورد. این اتفاق منجر به افزایش تعداد دانشجویان شد، به طوری که تعطیلی دانشگاه به طور کلی به فراموشی سپرده شد.

اولین قدم ها به عنوان یک دانشگاه

در سال 1895میلادی، ساختمان‌های جدیدی در Hochschulstrasse افتتاح شد. در طول جنگ جهانی اول، همه رشته های دانشگاه دستخوش تغییر شدند. رشته های جدیدی مانند ساخت کاغذ و شیمی سلولز در همین سال ها به دانشگاه اضافه شد. تعداد دانشجویان خارجی این دانشگاه تقریبا از هر دانشگاه دیگری در آلمان بیشتر بود. در سال 1906، سه چهارم دانشجویان مهندسی برق خارجی و عمدتاً از کشورهای اروپای شرقی بودند.

در اوایل سال 1913 میلادی کرسی هوانوردی و مکانیک پرواز راه اندازی شد.

پس از جنگ جهانی اول نیاز مبرمی به اصلاح سیستم آموزشی وجود داشت. جامعه مدرن آن زمان آلمان نیاز فراوانی به مهندسان رشته های مختلف داشت. گام ملموس در این راستا در سال 1924 برداشته شد، زمانی که “دانشکده عمومی” که تا آن زمان همه موضوعات غیر فنی را تدریس می کرد، به دو گروه ریاضی و علوم طبیعی و مطالعات فرهنگی و علوم سیاسی تقسیم شد. 

جنگ جهانی دوم

در شب 11-12 سپتامبر 1944، هشتاد درصد شهر، از جمله بسیاری از ساختمان‌های دانشگاه، در جریان یک بمباران ویران شدند. در سال 1946، با فرمان متفقین دانشجویان توانستند در ساختمان های باقی مانده تحصیل خود را شروع کنند. 

در اوایل سال 1947، دانشگاه فنی دارمشتات میزبان اولین کنگره بین المللی für Ingenieurausbildung (کنگره بین المللی آموزش مهندسی) بود. با توجه به پیامدهای فاجعه بار جنگ، شرکت کنندگان در این کنگره (به استثنای آمریکایی ها)، متعهد شدند که در رشته های مهندسی و علمی صرفاً برای اهداف صلح آمیز تحقیق و تدریس کنند.

در دهه 60 میلادی دانشگاه بار دیگر توانست به مسیر توسعه خود باز گردد. در سال 1963 میلادی یک فرودگاه سابق در حومه شهر برای ساخت دانشکده های جدید دانشگاه در نظر گرفته شد. این محل در اواخر دهه 60 به دومین پردیس دانشگاه تبدیل شد.

معرفی بهترین دانشگاه های آلمان: دانشگاه فنی دارمشتات

دهه 70 به بعد

در دهه 70 میلادی تعداد دانشجویان دانشگاه بازهم افزایش یافت. دانشکده علوم اطلاعات در سال 1974 تأسیس شد. مرکز مطالعات بین رشته‌ای در زمینه فناوری در سال 1987 تأسیس شد. دپارتمان علوم مواد از سال 1996 در ساختمان جدیدی در Lichtwiese مستقر شد.

Technische Hochschule Darmstadt در تاریخ 1 اکتبر 1997 به Technische Universität Darmstadt تغییر نام داد. این تغییر نام تا حدی ناشی از سوء تفاهم هایی بود که در کشورهای انگلیسی زبان رخ داده بود، جایی که Technische Hochschule اغلب به اشتباه به عنوان “دبیرستان فنی” ترجمه شده بود.

در 1 ژانویه 2005، اولین نسخه از قانون TU دارمشتات اعمال شد و دانشگاه دارمشتات را به اولین دانشگاه دولتی آلمان تبدیل کرد که به آن خودمختاری اداری داده شد.

تحصیل در دانشگاه فنی دارمشتات

فارغ التحصیلان این دانشگاه شامل برندگان جایزه نوبل، کارآفرینان، مدیران، میلیاردرها و سیاستمداران هستند. تا سپتامبر 2019، این دانشگاه دارای 4 برنده جایزه نوبل و 3 برنده جایزه ولف در فیزیک بوده است. 

همچنین چندین سال است که TU Darmstadt یکی از دانشگاه هایی است که بیشترین مدیران را در اقتصاد آلمان دارد.

الیور زیپس، پیتر گرونبرگ، چایم وایزمن و جان تو  از دانشجویان این دانشگاه بوده اند. آلبرت انیشتین دانشمند برجسته و یکی از نوابغ مهم تاریخ بشریت در زمان حیات خود این دانشگاه را یکی از بهترین دانشگاه های جهان نامید.

دپارتمان های این دانشگاه عبارتند از:

  • حقوق و اقتصاد
  • تاریخ و علوم اجتماعی
  • علوم انسانی
  • ریاضی
  • فیزیک
  • شیمی
  • زیست شناسی
  • مواد و علوم زمین
  • مهندسی عمران و محیط زیست
  • معماری
  • مهندسی مکانیک
  • مهندسی برق و فناوری اطلاعات
  • علوم کامپیوتر

این دانشگاه حدود 100 دوره تحصیلی را ارائه می دهد. دانشگاه دارمشتات فراتر از مدرک لیسانس و فوق لیسانس، دوره های تحصیلی را نیز برای تدریس در مدارس حرفه ای آلمان و مدارس متوسطه ارائه می دهد.

همچنین پنج رشته تحصیلی (Studienbereiche) وجود دارد که دوره های مدرک بین رشته ای را ارائه می دهند:

  • مهندسی محاسبات
  • علوم و مهندسی انرژی
  • مهندسی سیستم های اطلاعات
  • مکانیک
  • مکاترونیک

در حوزه تحقیقاتی این دانشگاه امروزه در 6 حوزه تحقیقاتی مشغول به پژوهش های بزرگ است:

  • سیالات حرارتی و رابط ها
  • سیستم های انرژی آینده
  • از نوآوری مواد تا محصول
  • امنیت سایبری (CYSEC)
  • اینترنت و دیجیتالی شدن
  • علم ماده و تشعشع

دارمشتات حدود 26 هزار دانشجو دارد. بیش از 18 درصد دانشجویان این دانشگاه خارجی هستند. TU Darmstadt با بیش از 300 دانشگاه در 53 کشور در سرتاسر جهان قراردادهای مشارکتی دارد. این قراردادها دانشجویان را قادر می سازد به این دانشگاه بیایند یا در طول دوره تحصیلی خود به خارج از کشور بروند.

زبان تحصیل در این دانشگاه آلمانی است اما دانشگاه دارمشتات طیف گسترده ای از برنامه های کارشناسی ارشد بین المللی (انگلیسی زبان) را در اختیار دانشجویان خارجی قرار می دهد.

ساختمان ها و پردیس ها

دانشگاه فنی دارمشتات، با 164 ساختمان و مساحت 600 هکتار (2.4 کیلومتر مربع)، در دو پردیس، Inner City و Lichtwiese متمرکز شده است.

پردیس Inner City

این پردیس در مرکز دارمشتات قرار دارد و به راحتی با تراموا و اتوبوس از هر نقطه شهر قابل دسترسی است. گروه های مستقر در اینجا عبارتند از: مهندسی برق و فناوری اطلاعات، تاریخ و علوم اجتماعی، علوم انسانی، علوم کامپیوتر، ریاضیات، فیزیک و حقوق و اقتصاد.

پردیس Lichtwiese

پردیس Lichtwiese در قسمت شرقی دارمشتات قرار دارد. دپارتمان های مستقر در اینجا عبارتند از معماری ، مهندسی عمران، شیمی، مهندسی مکانیک، مواد و علوم زمین.

باغ گیاه شناسی TU Darmstadt در نزدیکی پردیس Lichtwiese و گروه زیست شناسی واقع شده است.

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
معرفی بهترین دانشگاه های آلمان: دانشگاه فنی درسدن

معرفی بهترین دانشگاه های آلمان: دانشگاه فنی درسدن

دانشگاه فنی درسدن یا دانشگاه صنعتی درسدن با بیش از ۳۷ هزار دانشجو بزرگترین دانشگاه ایالت زاکسن و یکی از…

بیشتر بخوانید
دانشگاه سالرنو

معرفی بهترین دانشگاه های ایتالیا: دانشگاه سالرنو

دانشگاه سالرنو UNISA یکی از قدیمی ترین دانشگاه های اروپاست. پیشینه ایجاد این دانشگاه به قرن هشتم میلادی باز می…

بیشتر بخوانید
دانشگاه سالنتو

معرفی بهترین دانشگاه های ایتالیا: دانشگاه سالنتو

دانشگاه سالنتو یک دانشگاه دولتی در شهر لچه ایتالیاست. این دانشگاه که تا پیش از این به عنوان دانشگاه لچه…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آواتار کاربر کاربر مهمان moosaeimaryam ۲ مهر ۱۴۰۲

با سلام چجور باید به پسورد فایل TPO دسترسی پیدا کنم؟ فایل رو دریافت کردم ولی پسورد ندارم

آواتار کاربر کاربر مهمان asatide online ۳ مهر ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر

لطفا از لینک زیر اقدام به دریافت رمزعبور نمایید.
https://asatideonline.com/download-tpo/

آواتار کاربر کاربر مهمان طیبه هوشور ۲۰ مهر ۱۴۰۲

سلام و عرض ادب
کیفیت فایل های تمرین می توانست از این بهتر باشد و متاسفانه قرار دادن تصویر کمرنگ کتاب چشم را خسته می کند . به راحتی با انواع تایپ ها و تهیه پاورهای مناسب محیط جذاب تری می توان ایجاد نمود . هم چنین اگر امکان ترجمه جملات به صورت هم زمان با تدریس بود؛ بسیار عالی می شد .

آواتار کاربر کاربر مهمان asatide online ۲۳ مهر ۱۴۰۲

سلام وقت بخیر

بله این مورد به بخش فنی ارجاع داده شد.
ممنون از ارسال نظراتتون.

question