هزینه برگزاری کلاس آنلاین چقدر است؟

هزینه کلاس آنلاین

فکر کردن دربارۀ کلاس آنلاین یک کار  مهم است، اما شما باید در ابتدا بدانید که هزینه کلاس آنلاین چقدر است؟ در حال حاضر من (نویسنده) در پی تشکیل یک کلاس آنلاین هستم و می خواهم یک کلاس آنلاین دایر کنم، اما من می دانم که کلاس آنلاین هزینه های جانبی زیادی دارد و من باید همۀ این هزینه ها را تقبل کنم. البته بسیاری از این هزینه ها اضافی هستند و ما می توانیم با تجهیزات کمتر هم کلاس آنلاین ایجاد کنیم.

برای ایجاد یک آموزشگاه آنلاین شما می توانید از 200 دلار شروع کنید یا اینکه 5500 دلار هزینه کنید. البته من هزینه کمتر را توصیه می کنم. شما برای کلاس آنلاین به یک تختۀ هوشمند احتیاج دارید، یک نرم افزار ارائه دهندۀ خدمات ایمیل، و یک صفحه برای تبلیغات کلاستان.

با این حال هزینه های شما به این باز می گردد که شما در چه سطحی می خواهید کلاس های آنلاین برگزار کنید. اگر تعداد دانشجویان شما زیاد است شما باید هزینه بیشتری را متقبل شوید. اما من در این مقاله می خواهم به شما بیاموزم که حتی در کلاس های بزرگ هم می توانید صرفه جویی کنید و هزینه های کمتری داشته باشید.

قبل از شروع

در این مقاله من قصد دارم برای کسانی که می خواهند کلاس آنلاین راه اندازی کنند راهنمایی هایی را قرار دهم که امیدوارم به درد آنها بخورد. به طور کلی اینکه شما پول زیادی را خرج کنید دلیل نمی شود که کلاس آنلاین شما خوب باشد، شما می توانید با هزینه های خیلی کم هم کلاس آنلاین را ایجاد کنید و از آن لذت ببرید. به طور کلی هر چیز گران قیمتی اصولا خوب هم نخواهد بود و هر چیز ارزان قیمتی هم بد نخواهد بود. در اینجا من 7 روش برای راه اندازی کلاس آنلاین را برای شما بیان می کنم و هزینه های آن را هم بیان می کنم. امیدوارم این موارد برای شما مفید باشد.

  • آنلاین پلتفرم از 0 دلار تا 159 دلار
    1. یکی از اولین چیزهایی که شما از یک پلتفرم آنلاین انتظار دارید این است که این پلتفرم بتواند از کلاس آنلاین شما به درستی پشتیبانی کند. امروزه گزینه های زیادی وجود دارد مثل: WordPress (سیستم راه اندازی وب سایت، فروشگاه، تدریس آنلاین و وبلاگ ها)، Teachable (ساختن دوره های آنلاین و فروختن آنها).
    2. حال ما می آییم و این دو را تقسیم بندی می کنیم. اولین گزینه برای شما WordPress است. بیشتر مردم این گزینه را انتخاب می کنند چون می توانند روی آن کنترل بیشتری داشته باشند و امنیت آن هم بالاتر است. البته قیمت آن 159 دلار است و برای شما اندکی گران تمام می شود.
    3. با سیستم بعدی شما می توانید فراگیران بیشتری را جلب کنید. چون این سیستم رایگان است و شما هزینه ای برای آن پرداخت نمی کنید. اصولا ًافراد هم چیزهای رایگان را بیشتر دوست دارند تا چیزهایی که باید برای آن پول بپردازند.
    4. لازم نیست که شما یا من برای راه اندازی وب سایت خود نگران باشیم. آنچه که اهمیت دارد این است که محتوای وب سایت شما چه باشد و شما چه محتوایی را برای مخاطبان خود در نظر می گیرید.
  • ویدئو کنفرانس از 0 دلار تا 99 دلار
    1. هزینه دوم شما این است که درس ها یا کارها را به صورت ویدئو کنفرانس ارائه دهید. اگر شما قصد دارید که دورۀ خود را بدون هیچ هزینه ای برگزار کنید این دوره بسیار خوب است. این چیزی است که من در این پلتفرم دوست دارم، من می توانم پلتفرم هایی به وجود آورم که در آن نیازی به پرداخت پول نیست و به راحتی در اختیار مخاطبان قرار دهم.
    2. در حال حاضر شما ممکن است فکر کنید که این پلتفرم وبینار بسیار خوب است اما شما برای نمونۀ جدید آن باید 99 دلار پرداخت کنید.
  • نمونه های رایگان این پلتفرم ها عبارت است از:
    1. YouTube(سرویس اشتراک گذاری ویدئو که در کشور آمریکا واقع است و در ایران فیلتر است)، شما می توانید ویدئوهای خود را در این سرویس به اشتراک بگذارید و هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنید. اگر ویدئوی شما از 500 هزار نفر بیشتر تماشا شده باشد، سایت یوتیوب به شما جایزۀ بزرگی خواهد داد.
    2. Vimeo این سرویس هم مانند قبلی است اما شما در ابتدا می توانید ویدئوهای خود را به صورت رایگان در این سرویس به اشتراک بگذارید، اما پس از آن شما باید ماهانه 7 تا 75 دلار بپردازید. این بستگی به این دارد که حجم فایل شما چقدر است و موضوع آن چقدر مفید است.
    3. Wistiaاین شرکت هم مانند شرکت های قبلی است. شما در ابتدا می توانید ویدئوهای خود را به اشتراک بگذارید اما بعد از یک ماه باید 99 دلار بابت آن بپردازید.
  • نام دامنۀ وب سایت یا کلاس شما از 0 تا 11 دلار
    1. چیز بعدی که شما باید به آن توجه کنید نام دامنۀ شما است. شما باید یک نام دامنۀ بسیار خوب برای خود انتخاب کنید تا سایت شما و کلاس شما مشهور شود. این نام دامنه می تواند از 0 دلار شروع شود و به 11 دلار خاتمه پیدا کند. من نام دامنه را دوست دارم به خاطر اینکه به من این امکان را می دهد که دوره های خود را توسعه دهم و با دانشجویان تعامل بیشتری داشته باشم.
  • صفحۀ نمایش و نرم افزار ضبط کلاس ها: سالیانه 16 دلار
    1. مورد بعدی که شما احتیاج دارید یک صفحۀ نمایش و نرم افزاری برای ضبط کلاس ها است. Screencast-O-Matic (نرم افزاری برای ضبط کردن صدا و فیلم به صورت رایگان). اگر شما از Screencast-O-Matic استفاده کنید هیچ هزینه ای را پرداخت نمی کنید، اما اگر از نرم افزارهای دیگر استفاده کنید مجبور هستید سالیانه 16 دلار یا بیشتر برای کلاس خود هزینه کنید.
  • نرم افزار ارائۀ اسلاید از 0 تا 70 دلار در سال
    1. اگر شما مثل من هستید و می خواهید اسلایدهای خوبی ارائه دهید باید به شما مژده بدهم که بیشتر این نرم افزارها رایگان هستند.
    2. Google Slides: اولین برنامه ای که برای شما مناسب است این برنامه است. شما می توانید با این برنامه اسلایدهای رایگان تهیه کنید و در کلاس های خود ارائه کنید. البته شما باید یک اکانت گوگل داشته باشید.
    3. PowerPoint: شما می توانید با PowerPoint به راحتی درس خود را تهیه کنید و برای دانشجویان ارائه دهید. البته این نرم افزار رایگان است و برای همه موجود است.
    4. Keynote: این نرم افزار برای شما اسلاید جدید تولید می کند و به شرکت Apple  وابسته است. در نهایت اگر شما به محصولات Apple علاقه مند هستید این یکی از بهترین گزینه ها برای شما است.
  • پرداخت به پروفسورها و اساتید و ثبت نام رایگان
    1. مرحلۀ بعدی این است که ما باید به اساتید و پروفسورهایمان پول پرداخت کنیم. بسیاری از دوره ها وجود دارد که مدیر دوره حقوق اساتید و پروفسورها را به موقع پرداخت نمی کنند و این باعث دلخوری آنها می شود. البته این کار درستی نیست و شما نباید این کار را انجام دهید چون اساتید و پروفسورهای خود را از دست خواهید داد.
    2. ثبت نام شما در سیستم کلاس های آنلاین رایگان است و شما نیاز ندارید پولی پرداخت کنید. البته من استفاده از یک پردازنده را برای شما توصیه می کنم چون شما پول می پردازید اما می دانید که چه کسانی به سیستم شما وارد می شوند و امنیت شما بیشتر است.

ما در اساتیدآنلاین، برای یادگیری بهتر و در راستای ارتقای علمی جامعه، بستر های آموزش آنلاین را در اختیار شما قرار می دهیم. برای اطلاعات بیشتر با شماره 71057276-021 تماس حاصل فرمایید.

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
تعیین سطح زبان انگلیسی

معرفی بهترین سایت های تعیین سطح زبان انگلیسی

اگر به دنبال بهترین سایت ها برای تعیین سطح زبان انگلیسی خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم….

بیشتر بخوانید
چطور واژگان جدید را حین آموزش زبان حفظ کنیم؟

چطور واژگان جدید را حین آموزش زبان حفظ کنیم؟

یادگیری یک زبان جدید سرگرم کننده است، البته به جز بخش یادگیری واژگان. همیشه کلماتی هستند که با وجود تلاش…

بیشتر بخوانید
کلاس آنلاین زبان انگلیسی

چگونه کلاس آنلاین زبان انگلیسی برگزار کنیم؟

در دنیایی که حتی عطاری ها هم آنلاین شده اند برگزاری کلاس آنلاین زبان انگلیسی چیزی بیش از یک ضرورت…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

question