وضعیت مهاجرت تحصیلی ایتالیا در سال ۲۰۲۱ | تحصیل در ایتالیا
ایتالیا کشور زیبایی است و بسیاری از دانشجویان برای تحصیل به این کشور مهاجرت می کنند، که البته شما باید، در کلاس آنلاین برای یادگیری زبان ایتالیایی یا زبان انگلیسی شرکت کنید چون این دو زبان در این کشور، رایج است. اگر شما بخواهید در رشتۀ پزشکی یا دندانپزشکی شرکت کنید، شما باید حتماً مدرک آزمون آنلاین آیمت را داشته باشید ( این آزمون در حیطۀ مهارت تفکر و توانایی حل مسایل) است و به صورت آنلاین برگزار می شود و هزینۀ آن 130 یورو است، نمرۀ نهایی آن 100 است و البته شما باید، نمره ای را که دانشگاه شما می خواهد (بسته به نوع دانشگاه و سطح علمی آن) کسب کنید تا بتوانید به دانشگاه وارد شوید. در ادامه با وضعیت مهاجرت تحصیلی ایتالیا در سال 2021 و به طور کل تحصیل در ایتالیا بیشتر آشنا می شویم
حال با شیوع بیماری منحوس کرونا، شرایط تحصیلی، هم برای کسانی که می خواهند، برای تحصیل و هم دانشجویانی که در حال تحصیل هستند، متفاوت است. در این مقاله، ما مشکل دانشجویان در حال تحصیل، در این کشور را بررسی می کنیم.
در دوران ویروس کرونا، دانشجوها با مشکلات عدیده ای رو به رو شده اند، برخی از آنها که این بیماری را گرفته اند، نمی توانند به کشور خود، حال ایران یا هر کشور دیگری بازگردند، دیگر دانشجویان نیز باید به روش آزمون آنلاین، درس های خود را پیش ببرند و این هزینۀ بالایی دارد، هم برای دانشجو و هم برای دانشگاه. در این صورت برخی از دانشجویان مجبور هستند به کشور خود بازگردند و این نیز هزینه بر است، چون خرید بلیط های بین المللی برای پرواز بسیار گران است و دانشجو شاید نتواند این هزینه را پرداخت کند.
اگر هم دانشجو بخواهد در کشور ایتالیا بماند و به آموزش آنلاین خود ادامه دهد، باید این شرایط را قبول کند: اول اینکه، تدریس استاد به صورت رو در رو نیست و از طریق آموزش مجازی است و همچنین دانشجو باید برای شرکت در آموزش آنلاین، از اینترنت استفاده کند که این هزینه بر است، اما نه به اندازۀ خرید بلیط هواپیما و بعد اینکه، دانشجو باید در قرنطینه باشد و سعی کند، کمتر بیرون برود.
در حال حاضر بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی، ممنوعیت هایی برای مهاجرت تحصیلی وضع کرده اند که این خود مشکل بزرگی است. وزیر علوم، آقای منصور غلامی، بیانیه ای صادر کرد که در آن دانشجویان ایرانی، از ایتالیا و هلند، به ایران بازگردند چون کشور ایتالیا در حال حاضر بیشترین تعداد مبتلایان به ویروس کرونا را دارد. این موضوع با سفارت ایتالیا، در ایران به مشورت گذاشته شده است و با آن موافقت شده است. همچنین من با مراجعه به سایت سفارت ایتالیا در ایران مشاهده کردم که نوشته شده بود: ویزای تحصیلی و درسی در سال 2021 میلادی تا ماه ژوئن، متوقف است و بعد از آن ویزا داده خواهد شد (یعنی در تیر ماه سال 1400 هجری شمسی).
اما اگر این دانشجویان باز گردند هم دانشگاه خسارت مالی می بیند و هم دانشجو، زیرا دانشگاه نیروی کار، خود را از دست می دهد (مثلا برای نوشتن مقاله یا کتاب). براساس آمار سازمان ملی نخبگان، این بازگشت ها، 41 میلیارد دلار خسارت به کشور وارد می کند و 260 شغل گوناگون را در معرض خطر قرار می دهد. اما دانشگاه می تواند، کار بهتری انجام دهد و آن این است که، به دانشجویان برای یک ترم یا دو ترم مرخصی بدهد، به این ترتیب جلوی این خسارت گرفته خواهد شد.
یا اینکه دانشگاه می تواند به دانشجو اجازۀ کار بدهد و به این ترتیب به چرخۀ اقتصاد کشور، آسیب نمی رسد. دانشگاه می تواند، با تشویق کردن دانشجویان، آنها را به آزمون های آنلاین دعوت کند و به این ترتیب از خروج دانشجو، از دانشگاه جلوگیری کند. براساس یک منبع فارسی، در حال حاضر، دانشجویان ایرانی مقیم ایتالیا در قرنطینه هستند، سفارت ایتالیا اعلام کرده است که دانشجویان ایرانی نیز مانند دانشجویان ایتالیایی باید تحت حفاظت باشند تا بتوانند در آزمون های آنلاین خود، شرکت کنند.
کیفیت کلاس ها و آزمون های آنلاین، در موفقیت دانشجویان بسیار موثر است.
در پایان ماه فوریه میلادی سال 2019 میلادی، سفارت ایتالیا اعلام کرد که ویزاهای تحصیلی دانشجویان ایرانی را تا حدودی لغو کرده است، البته دانشجویانی که ویزا گرفته اند می توانند با رعایت قوانین کرونایی به این کشور مهاجرت کنند.
مشکل دیگری که برای کلاس ها و آزمون های آنلاین وجود دارد این است که بیشتر دانشجویان علاقه ای به کلاس ها و آزمون های آنلاین ندارند و دوست دارند در کلاس حضوری شرکت کنند. بیماری کرونا باعث شده است که بسیاری از کلاس های حضوری و آزمون های حضوری به کلاس های آنلاین و آزمون های آنلاین، تبدیل شوند و به این ترتیب، دانشجویان از این ویروس در امان خواهند بود و به این صورت دانشگاه و دانشجو خسارت مالی نخواهند دید. چون کشور ایتالیا، با ورود دانشجویان خارجی از هرکشوری چه کشور ما یا کشورهای دیگر سالیانه 32 بیلیون یورو، درآمد کسب می کند.
در پایان عرض می شود که ویروس منحوس کرونا، نه تنها در کشور ما بلکه در همۀ کشورها، حتی کشورهای توسعه یافته، نیز باعث تخریب اقتصادی و تحصیلی شده است، تا ریشه کن کردن این ویروس، همۀ کشورهای دنیا باید به گونه ای با این ویروس مقابله کنند تا به امید خدا این ویروس از کشور ما و همۀ کشورهای جهان ریشه کن شود.
ما در اساتیدآنلاین، برای یادگیری بهتر و در راستای ارتقای علمی جامعه، بستر های آموزش آنلاین را در اختیار شما قرار می دهیم. برای اطلاعات بیشتر با شماره 71057276-021 تماس حاصل فرمایید.