روش های نوین آموزش رایتینگ
اصولاً می توان زبان انگلیسی را به 4 مهارت تقسیم کرد. یعنی: ریدینگ، لیسنینگ، اسپیکینگ و رایتینگ. به نظر می رسد رایتینگ چالش برانگیز ترین باشد. چرا که اولاً Productive است، یعنی شما می بایست تولید کنید و ثانیاً علاوه بر داشتن تسلط بر زبان انگلیسی باید با ساختار های نوشتار آشنا باشید. قبل از هر چیز لازم است بدانید که رایتینگ بیشتر از این که حالت آموزش داشته باشد، حالت تمرین و تکرار دارد. هرچه بیشتر بنویسید بهتر خواهید نوشت. به همین سادگی! در این مقاله به روش های نوین آموزش رایتینگ خواهیم پرداخت و چندین روش برای بهتر نوشتن را مرور خواهیم کرد:
1- دوستی پیدا کنید و با هم نوشتن انگلیسی را تمرین کنید.
گاهی اوقات وجود یک دوست و همراه برای تمرین به شما کمک میکند تا انگیزه لازم برای تقویت رایتینگ را به دست آورید.
2- از نقشه ذهنی استفاده کنید.
نقشه ذهنی به شما کمک میکند تا اطلاعاتی که در مرحله قبل به دست آوردید را مرتب کنید. اطراف موضوع اصلیتان، مواردی که میخواهید طی متن درباره آنها بنویسید را میآورید و اگر آن موضوعات به هم مرتبط بودند بنا به تشخیص خودتان آنها را با استفاده از خطوط به هم وصل میکنید.
3- Freewriting داشته باشید.
پس از اینکه موضوع رایتینگ را انتخاب کردید، درباره آن موضوع فکر کنید و هر چه به ذهنتان میرسد را به صورت کلمهای و نکته مانند، یادداشت کنید. اصلا لازم نیست مواردی که یادداشت میکنید منطقی باشند یا نگارش درستی داشته باشند، هدف از این کار این است که بتوانید تمامی ابعاد موضوعتان را به صورت دقیق بررسی کنید.
4- Outline بنویسید.
قالب مخصوص رایتنیگ دارای مقدمه، بدنه اصلی و قسمت نتیجه گیری است. در این مرحله مشخص میکنید کدام یک از مواردی که در مرحله قبل آماده کردید را در مقدمه بیان میکنید، کدام یک را در بدنه اصلی و کدام را در قسمت نتیجه گیری. سعی کنید هنگام طراحی قالب کلی متن، ارتباطی منطقی بین قسمت های مختلف مطلب تان برقرار باشد تا مطلبی منظم داشته باشید و خواننده هنگام مطالعه متنتان دچار سردرگمی نشود.
5- روزنامه و اخبار و مقاله بخوانید.
این کار به شما کمک می کند با ساختار های نوشتاری آشنا شوید و بتوانید از آنها در رایتینگ خود استفاده کنید.
شما می توانید با شرکت در دوره اشتباهات رایج رایتینگ اساتیدآنلاین رایتینگ خود را ارتقا دهید.