مدارس بعد از کرونا | بعد از کرونا چه بلایی سر مدارس می آید؟

مدارس بعد کرونا

نه امتحانی، نه مدرسه ای، نه آموزشی پدر و مادر ها باید با این بیماری چه کاری انجام دهند؟ مردم به صورت شجاعانه پاسخ می دهند، بعضی از پدر و مادرها در حالی که شاغل هستند به کودکان خود درس می دهند. البته این با آموزش حضوری فرق دارد و دانش آموزان دوست دارند در کلاس حضوری حاضر شوند و دوستان خود را ببینند. حال ما باید ببینم بعد از بیماری کرونا مدارس چگونه خواهند بود؟ یکی از پروژه های من در یک دانشگاه معروف در کانادا ثابت کرد که در دانشگاه ها تدریس حضوری از تدریس آنلاین بیشتر جواب می دهد و دانشجویان از تدریس حضوری بیشتر لذت می برند. در این مطلب به وضعیت مدارس بعد از کرونا خواهیم پرداخت

پشتیبانی های اضافی برای دانش آموز

پس از هفته ها و ماه ها دانش آموزان در خانه احساس افسردگی می کنند چون نمی توانند با دوستان و معلم خود به صورت رو در رو مواجه شوند و با آنها به طور مستقیم ارتباط داشته باشند. در این میان بسیاری از کودکان عادت هایی که در مدرسه آموخته اند را فراموش کرده اند. آنها نسبت به آموزش آنلاین استرس دارند و نمی دانند چطور باید در کلاس آنلاین شرکت کنند. باید ساعت ها به تلفن های هوشمند نگاه کنند تا مطلبی از سوی معلم خود دریافت کنند.

البته در اینجا باید به شکاف طبقاتی توجه کرد. کودکانی که در محله های فقیر نشین زندگی می کنند، تلفن هوشمند یا لپ تاپ ندارند. البته دولت تصمیم گرفته است که به آنها لپ تاپ و اینترنت دهد تا آنها از آموزش محروم نباشند.

مدارس بعد کرونا

مدارس بعد از کرونا | بعد از کرونا چه بلایی سر مدارس می آید؟

قدردانی بیشتر برای معلمان

معلمان به عنوان قهرمانان گم نام زندگی می کنند، آنها باید برای دانش آموزان مطالب تحصیلی را تهیه کنند و برای آنها ارائه می کنند. آنها باید با والدین کودکان و خود کودکان ارتباط داشته باشند و بدانند که آیا آنها در سلامتی به سر می برند یا خیر؟ پدر و مادر ها هم باید معلمان را درک کنند و نیازهای آنها را سریع برآورده کنند. این نیازها شامل انجام تکالیف و ارسال آن به معلم در زمان معلوم است.

این به اندازۀ کافی برای یک خانواده سخت است، اما خانواده هایی که 2 یا 3 فرزند دارند مشکلات بیشتری دارند. آنها نمی توانند در یک لحظه به هر 3 فرزند خود رسیدگی کنند، حال شما تصور کنید که یک معلم در کلاس حضوری چگونه به 25 تا 30 دانش آموز می تواند رسیدگی کند؟

تکنولوژی و آموزش

در طول بیماری کرونا یک تلاش دیوانه وار برای حمایت از یادگیری در خانه به وجود آمد. اما از طرف آموزش و پرورش اعلام شد که 30% از دانش آموزان در مناطق فقیر هستند و نمی توانند به این تسهیلات دسترسی داشته باشند. در حالی که پول کمتر می شد تعداد خانواده های فقیر هم بیشتر شد و بعضی از خانواده ها حتی نمی توانستند غذا تهیه کنند.

یکی از پروژه های ما در کشور Uruguay (کشوری در آمریکای جنوبی) در سال 2007 میلادی ثابت کرد که دانش آموزانی که تجهیزات اینترنتی دارند بهتر می توانند درس ها را یاد بگیرند. این یادگیری به صورت عمیق انجام شد و دانش آموزان فکر می کردند در یک آموزشگاه آنلاین هستند.

در این بیماری همه گیر تکنولوژی و فناوری به کمک والدین و معلمان شتافته است، اما این تکنولوژی جایگزین تدریس حضوری نمی شود. برعکس این موضوع هم صادق است و معلمان در کشورهای فقیر نمی توانند از تکنولوژی استفاده کنند. ما به طور قطع به تکنولوژی برای آموزش آنلاین نیاز داریم و باید آن را در اختیار داشته باشیم.

ما در اساتیدآنلاین، برای یادگیری بهتر و در راستای ارتقای علمی جامعه، بستر های آموزش آنلاین را در اختیار شما قرار می دهیم. برای اطلاعات بیشتر با شماره 71057276-021 تماس حاصل فرمایید.

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
آموزش زبان انگلیسی با هوش مصنوعی

آموزش زبان انگلیسی با هوش مصنوعی

آموزش زبان انگلیسی با هوش مصنوعی می‌تواند فرآیند یادگیری را بهبود بخشد و با ارائه تمرین‌های شخصی‌سازی شده و تحلیل…

بیشتر بخوانید
تعیین سطح زبان انگلیسی

معرفی بهترین سایت های تعیین سطح زبان انگلیسی

اگر به دنبال بهترین سایت ها برای تعیین سطح زبان انگلیسی خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم….

بیشتر بخوانید
چرا باید در آزمون آزمایشی آیلتس شرکت کنیم؟

چرا باید در آزمون آزمایشی آیلتس شرکت کنیم؟

چرا باید در آزمون آزمایشی آیلتس شرکت کنیم؟ این سوالی است که هر داوطلبی باید برای شرکت در این آزمون…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

question