چالش های آموزش مجازی در دوران کرونا

آموزش مجازی در دوران کرونا

آموزش مجازی در دوران کرونا توسعه زیادی پیدا کرد، البته این توسعه در همه جا یکسان نبود و همین یکسان نبود باعث شد آموزش مجازی برای عده ای تجربه ای خوشایند و برای عده ای دیگر تجربه ای به شدت ناخوشایند باشد. آموزش مجازی در دوران کرونا تاثیر فراوانی بر دانش آموزان و دانشجویان داشت. در واقع همانطور هم که در ابتدای این مطلب نیز عنوان شد تجربه آموزش مجازی در دوران کرونا به دو دسته خوشایند و ناخوشایند تقسیم می شود.

چالش های پیش روی آموزش مجازی در مدارس

تجربه آموزش مجازی در دوران کرونا برای چه کسانی خوشایند بود؟

پاسخ به این سوال چندان سخت نیست. تجربه آموزش مجازی در دوران کرونا برای آن عده از دانش آموزان و دانشجویان که امکانات مناسب مانند: تبلت، لپ تاپ، گوشی های هوشمند با کیفیت و البته اینترنت پایدار و پرسرعت در اختیار داشتند و همچنین در مدارس و دانشگاه هایی تحصیل می کردند که این زیرساخت ها به بهترین شکل موجود بود، تجربه ای خوشایند بود. این عده که البته اقلیت دانش آموزان و دانشجویان را به خود اختصاص می دهد در این دوران به جای رفت و آمد به محل تحصیل به راحتی و از خانه از کلاس های آنلاین استفاده می کردند.

کلاس های درس در دوران پساکرونا

آموزش مجازی برای این افراد به معنای هزینه های اضافی نبود زیرا این عده حتی قبل از شیوع کرونا به تبلت، لپ تاپ، گوشی های هوشمند با کیفیت و اینترنت پایدار و پرسرعت دسترسی داشتند. از این رو آموزش مجازی برای این گروه بار مالی اضافی و سنگین به دنبال نداشت.

حتی می توان گفت آموزش آنلاین برای این افراد باعث کاهش هزینه های معمول نیز شد.

آموزش مجازی در دوران کرونا

تجربه آموزش مجازی در دوران کرونا برای چه کسانی ناخوشایند بود؟

در مقابل گروه اول تجربه آموزش مجازی در دوران کرونا برای گروهی عمده ای از دانش آموزان و دانشجویان تجربه ای بسیار ناخوشایند بود. بخش بزرگی از دانش آموزان و دانشجویان کشور به تبلت، لپ تاپ، گوشی های هوشمند با کیفیت و اینترنت پایدار و پرسرعت دسترسی نداشتند. آموزش آنلاین برای این گروه به معنای هزینه های هنگفت و کمرشکن بود. این موضوع باعث بروز مشکلات فراوان اقتصادی و حتی اجتماعی برای این گروه شد.

البته این تنها مشکل آموزش آنلاین نبود. سطح کلاس آنلاین روز به روز پیشرفت می کنند اما هنوز امکان برقراری آن برای همه رشته ها وجود ندارد . شاید کلاس های آنلاین برای رشته هایی مثل تجارت ، تاریخ ، اقتصاد و زبان انگلیسی بسیار موثر باشد اما هنوز رشته هایی وجود دارند مثل شیمی ، زیست ، مهندسی و دیگر رشته های این چنینی که نتوانسته اند از کلاس های آنلاین استفاده کنند. زیرا این افراد نیازمند حضور در آزمایشگاه ها و بررسی های حضوری هستند.

تدریس و آموزش آنلاین در دوران کرونا

آموزش مجازی خوب است یا بد؟

پاسخ به این سوال چندان آسان نیست. درباره مزیت های آموزش مجازی می توان هزاران صفحه مطلب نوشت. بر کسی هم پوشیده نیست که آینده آموزش در اختیار آموزش آنلاین خواهد بود و دنیا باید خود را با این اتفاق وفق دهد. با این حال بزرگترین چالش سد راه آموزش آنلاین نبود زیرساخت های مناسب و توزیع ناعادلانه امکانات است. بنابراین آموزش آنلاین زمانی مفید خواهد بود که امکانات به صورت عادلانه و یکدست در اختیار همه دانش آموزان و دانشجویان قرار داشته باشد.

آزمون اژمایشی تافل | ماک تست تافل

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
چطور واژگان جدید را حین آموزش زبان حفظ کنیم؟

چطور واژگان جدید را حین آموزش زبان حفظ کنیم؟

یادگیری یک زبان جدید سرگرم کننده است، البته به جز بخش یادگیری واژگان. همیشه کلماتی هستند که با وجود تلاش…

بیشتر بخوانید
کلاس آنلاین زبان انگلیسی

چگونه کلاس آنلاین زبان انگلیسی برگزار کنیم؟

در دنیایی که حتی عطاری ها هم آنلاین شده اند برگزاری کلاس آنلاین زبان انگلیسی چیزی بیش از یک ضرورت…

بیشتر بخوانید
سیستم آموزش آنلاین

نگاهی به سیستم آموزش آنلاین در ایران و جهان

سیستم آموزش آنلاین در مقایسه با آموزش سنتی سیستمی تقریبا نوپا در آموزش جهانی به شمار می آید. این سیستم…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

question